Perusahaan

Didegake ing taun 2011 dening klompok teknokrat Ijo Guangzhou, Iman Guangzhou wis dadi produsen mercaptans berkualitas tinggi lan cat insulasi banyu berbasis epoksi ing daratan China.

Saliyane garis produk inti, Guangzhou Faith minangka pemasok bahan serat Aramid kanthi kinerja dhuwur, digunakake ing aeroangkasa, otomotif, militer, lan konstruksi. Kanthi nyedhiyakake bahan sing dipercaya lan berkualitas tinggi sing nyukupi panjaluk pasar sing terus berkembang, Iman Guangzhou wis dadi mitra sing penting kanggo bisnis.

Guangzhou Green & Guangzhou Faith wis nggabungake posisine minangka pimpinan teknologi ing pasar China kanggo solusi obat kanthi cepet. Kanggo njamin produksi massal & gudang trep sing konsisten, pabrik kita nyebar ing basis produksi 10.000 meter persegi, dilengkapi gudang standar 5.000 meter persegi lan jalur produksi & peralatan otomatis.




Guangzhou Green & Guangzhou Faith uga duwe lan ngoperasikake pusat marketing ing macem-macem wilayah ing China. Didhukung dening pusat pangembangan sing dilengkapi kanthi apik kanggo nanggapi kabutuhan pelanggan, Guangzhou Green & Guangzhou Faith seneng maju ing ngembangake lan nyedhiyakake obat cepet sing disesuaikan sistem lan cat insulasi epoksi banyu kanggo aplikasi industri uga kanggo sawetara aplikasi konsumen.


Kapabilitas perusahaan kanggo nawakake solusi sing disesuaikan wis bisa terus nggedhekake produkects lan layanan kanggo adhesive industri, adhesive konsumen, cat insulasi listrik banyu lan macem-macem sektor liyane.