Perusahaan

Didegake ing taun 2011 dening klompok teknokrat Ijo Guangzhou, Guangzhou Faith saiki dadi produsen merkaptan teknologi tinggi pribumi lan cat insulasi banyu adhedhasar epoksi ing daratan China. Guangzhou Green & Guangzhou Faith wis nggabungake posisine minangka pimpinan teknologi ing pasar China kanggo solusi obat kanthi cepet.


Kanggo njamin produksi massal & gudang trep sing konsisten, pabrik kita nyebar ing basis produksi 10.000 meter persegi dilengkapi gudang standar 5.000 meter persegi lan jalur produksi & peralatan otomatis.




Guangzhou Green & Guangzhou Faith uga duwe lan ngoperasikake pusat pemasaran ing macem-macem wilayah China. Didhukung dening pusat pangembangan sing dilengkapi kanthi apik kanggo nanggapi kabutuhan para pelanggan, Guangzhou Green & Guangzhou Faith seneng maju ing ngembangake lan nyediakake sistem perawatan cepet sing disesuaikan lan cat insulasi epoksi banyu kanggo aplikasi industri uga kanggo sawetara konsumen. aplikasi.


Kapabilitas perusahaan kanggo nawakake solusi khusus wis bisa terus nggedhekake produkects lan layanan kanggo adhesive industri, adhesive konsumen, cat insulasi listrik banyu lan macem-macem sektor liyane.