Produk

Pabrik kita nyedhiyakake polythiols berkualitas tinggi, kanthi cepet agen ngruwat kanggo resin epoxy, siji komponèn varnishes epoxy basis banyu lan etc karo reregan competitive lan layanan technical profesional. Umume ngandika, MOQ kanggo paling produk kita 880kgs Nanging kita nyedhiyani free sampel kanggo testing lan evaluasi ing wiwitan.
View as  
 
Polimer adhedhasar Mercaptan

Polimer adhedhasar Mercaptan

Guangzhou Green & Guangzhou Faith minangka produsen utama lan pemasok polimer adhedhasar mercaptan, mercaptan ing daratan China. Kita wis nggabungake posisi kita minangka pimpinan teknologi ing pasar China kanggo sistem mercaptan obat kanthi cepet. Kapabilitas perusahaan kanggo nawakake solusi sing disesuaikan wis bisa terus nggedhekake garis produk lan layanan menyang adhesive industri, adhesive konsumen, cat insulasi listrik sing digawa banyu lan macem-macem sektor liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Polimer Merkaptan

Polimer Merkaptan

Guangzhou Green & Guangzhou Faith minangka produsen lan pemasok mercaptan polimer ing daratan China. Kita wis nggabungake posisi kita minangka pimpinan teknologi ing pasar China kanggo sistem mercaptan obat kanthi cepet. Kapabilitas perusahaan kanggo nawakake solusi sing disesuaikan wis bisa terus nggedhekake garis produk lan layanan menyang adhesive industri, adhesive konsumen, cat insulasi listrik sing digawa banyu lan macem-macem sektor liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pentaerythritol Tetra(3-mercaptopropionate) Multifungsi Grup Mercaptan Kanthi Stabilizer

Pentaerythritol Tetra(3-mercaptopropionate) Multifungsi Grup Mercaptan Kanthi Stabilizer

Pentaerythritol Tetra(3-mercaptopropionate) Multifunctional Group Mercaptan Kanthi Stabilizer Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka kita, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
2-(2-sulfanylethylsulfanyl)ethanethiol

2-(2-sulfanylethylsulfanyl)ethanethiol

2-(2-sulfanylethylsulfanyl)ethanethiol Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka kita, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
2,3-bis((2-mercaptoethyl)thio)-1-propanethiol

2,3-bis((2-mercaptoethyl)thio)-1-propanethiol

2,3-bis ((2-mercaptoethyl) thio) -1-propanethiol Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Green, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Wektu 40 Detik

Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Wektu 40 Detik

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 40 Detik Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Green, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Waca liyaneKirim Pitakonan