Ngarep > Produk > Pengeras adhedhasar Mercaptan

Pengeras adhedhasar Mercaptan

Minangka supplier anjog saka polymercaptans lan mercaptan adhedhasar hardeners ing daratan China, Guangzhou ijo & Guangzhou Iman wis fokus ing hardeners adhedhasar mercaptan tamba cepet kanggo liwat 10 taun. Liwat taun pengalaman fokus ing lapangan polymercaptans lan gaweyan nglokro ing dandan produk, kita wis ditetepake dhéwé minangka pionir ing pasar China lan standar industri setter kanggo polymercaptan hardeners. Perusahaan wis nggabungake posisi minangka pimpinan teknologi ing pasar China kanggo solusi obat kanthi cepet. Kapabilitas perusahaan kita kanggo nawakake solusi khusus wis bisa terus nggedhekake garis produk lan layanan menyang adhesive industri, adhesive konsumen, cat insulasi listrik sing digawa ing banyu lan macem-macem sektor liyane.

Pengeras adhedhasar Mercaptan nawakake kauntungan unik kanggo nambani kanthi cepet kanthi resin epoksi Bisphenol A kanggo suhu sekitar lan kurang, lan malah ing film tipis. Polimerkaptan kita dirumusake kanggo nyedhiyakake macem-macem pilihan kaping gel wiwit 40 detik nganti 60 menit. Minangka supplier pionir saka mercaptans & mercaptan adhedhasar hardeners ing daratan China, kita duwe luwih saka setengah saka kabèh pangsa pasar ing cepet tamba epoxy hardeners sektor ing China lan approx. 80% pangsa pasar ing irisan silikon nglereni lem kanggo industri fotovoltaik.

Cairan mercaptan hardener pisanan dikenal kanggo tamba cepet lan suhu kurang proprieties tamba ing sistem resin epoxy. Liwat taun produk terus-terusan & proses dandan, seri polymercaptan kita olahan karo suda ambu ora enak, werna banget, keracunan kurang lan adhesion luwih kanggo macem-macem substrat beda.
View as  
 
Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Wektu 40 Detik

Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Wektu 40 Detik

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 40 Detik Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Green, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 90 Detik

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 90 Detik

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 90 Detik Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Green, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 5 Menit

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 5 Menit

Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Time 5 Minutes Made in China can be bought with Low Price from Green, which is a professional high quality Products Manufacturers and Factory in China. We provide Customized Products service. If you want Pricelist and Quotation, you can ask us by leaving a message. We will get back to you as soon as possible.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 10 Menit

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 10 Menit

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 10 Menit Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Green, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Green, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 20 menit

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 20 menit

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 20minutes Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Green, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Green minangka produsen lan pemasok Pengeras adhedhasar Mercaptan sing misuwur ing China. Yen aku arep borong, apa rega bakal menehi kula? Yen jumlah grosir gedhe, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo rega murah. Sing luwih penting, kita ora mung nyedhiyakake layanan, kutipan lan dhaptar rega sing paling apik, nanging uga menehi conto gratis. Sampeyan bisa yakin yen tuku panas lan kualitas dhuwur Pengeras adhedhasar Mercaptan digawe ing China saka kita. Kita uga nyedhiyakake packing akeh. Sawise sampeyan tuku produk awet kita kang ing Simpenan, kita njamin jumlahe akeh ing pangiriman cepet. Welcome kanca lan pelanggan saka ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik kita lan tenanan ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo perusahaan ajeni.