Fungsi cat insulasi banyu ing peralatan listrik

2022-06-16

resin cat insulating basis banyu digunakake minangka stabilizer uv; Minangka pigmen, penambah bisa nambah sifat mekanik materi, nambah opacity materi, nyuda biaya, lan ngganti konduktivitas listrik lan termal materi. Sadurunge ngobati, iku cair lan cair. Viskositas lem beda-beda gumantung saka materi, sifat lan proses manufaktur produk. Resin epoksi biasa bakal lemes utawa gosong ing suhu dhuwur ing ndhuwur 100℃. Resin cat insulasi adhedhasar banyu ora bakal lemes sanajan ing 120℃. Kosok baline, kanthi nambah wektu lan suhu, kinerja bakal luwih apik lan luwih apik, lan kekerasan lan adhesi bakal luwih apik. Ing proses produksi, ukuran partikel pigmen karbon ireng antarane 800 mesh lan 1000 mesh. Yen apik banget, panyerepan kelembapan karbon ireng mundhak, sing ora apik kanggo panyimpenan. Yen asor dhuwur banget, gunakake peralatan pangatusan. Amarga saka resistance panas miskin, resistance Kelembapan lan resistance mildew saka tabung serat katun, mboko sithik diganti dening tabung serat lan tabung serat sintetik. Nganti saiki, pipa lapisan resin cat insulasi banyu biasane nggunakake serat kaca kelas rendah, lapisan utama yaiku varnish insulasi adhedhasar lenga, cat alkyd, cat akrilik, cat silikon, karet silikon lan vinil klorida sing dimodifikasi.



Resin cat insulasi banyu digunakake kanggo ngisolasi bagean urip saka macem-macem potensial ing peralatan listrik. Mula, bahan insulasi kudu duwe resistensi insulasi sing dhuwur lan kekuatan tekan, supaya ora bocor, rusak lan kacilakan liyane. Kapindho, nduweni resistensi panas sing apik kanggo nyegah tuwa amarga overheating jangka panjang; Kajaba iku, uga kudu konduktivitas termal apik, resistance Kelembapan lan resistance kilat, kekuatan mechanical dhuwur lan Processing trep.

x

1, rerumput grafit: ora ketompo apa lapisan disapu resik ing grafit, iku perlu kanggo rerumput lapisan transisi logam, lan rerumput lapisan transisi serat ing sawetara grafit ala.

2, resin cat insulating basis banyu cilik kudu jampel panas: tension lumahing, torsi lan kekuatan tensile obyek cilik gedhe, lan iku gampang kanggo tiba mati lan kokain sawise brushing jampel nutupi utawa nutupi liyane. Nalika nglukis, coba gunakake bolong utawa bolong logam ing cat. Kain bolong dipérang dadi kain bolong kaca, kain bolong keramik lan kain

3. Copot karat kanthi sikat lan copot lenga kanthi alkohol kemurnian dhuwur.

Cat kanggo sikat ing goose, kanggo sikat sumber cat

5, ion kalium, ion hidrogen, etil asetat, asam fluorat, asam sulfat pekat, asam klorida pekat, asam nitrat, aqua regia, lan sapiturute, kudu nggawe lapisan anticorrosive sing beda miturut kahanan sing beda. Sawetara lapisan ora bisa tahan media korosif ing ndhuwur utawa korosi suhu dhuwur.

6, banyu insulating Paint rerumput resin ditutupi karo 800℃ suhu dhuwur lapisan anti-karat, karo extension saka wektu panggonan seko nutupi, sing luwih atose saka nutupi.

7. Sawise sintering ing 800℃, lapisan punika kandhel. Lapisan kasebut ora anti banyu yen ora disinter ing ndhuwur 800℃.

8, wektu ngruwat lapisan anorganik kudu 2 jam. Yen lingkungan curing ora cukup, lapisan anorganik bakal bubuk sawise 2 jam.