Polimer adhedhasar Mercaptan
  • Polimer adhedhasar Mercaptan - 0 Polimer adhedhasar Mercaptan - 0
  • Polimer adhedhasar Mercaptan - 1 Polimer adhedhasar Mercaptan - 1
  • Polimer adhedhasar Mercaptan - 2 Polimer adhedhasar Mercaptan - 2

Polimer adhedhasar Mercaptan

Guangzhou Green & Guangzhou Faith minangka produsen utama lan pemasok polimer adhedhasar mercaptan, mercaptan ing daratan China. Kita wis nggabungake posisi kita minangka pimpinan teknologi ing pasar China kanggo sistem mercaptan obat kanthi cepet. Kapabilitas perusahaan kanggo nawakake solusi sing disesuaikan wis bisa terus nggedhekake garis produk lan layanan menyang adhesive industri, adhesive konsumen, cat insulasi listrik sing digawa banyu lan macem-macem sektor liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Polymer adhedhasar Mercaptan


Guangzhou Green & Guangzhou Faith minangka produsen terkemuka lan pemasok polimer berbasis merkaptan, merkaptan ing daratan China. Kita wis nggabungake posisi kita minangka pimpinan teknologi ing pasar China kanggo sistem mercaptan obat kanthi cepet. Kapabilitas perusahaan kanggo nawakake solusi sing disesuaikan wis bisa terus nggedhekake garis produk lan layanan menyang adhesive industri, adhesive konsumen, cat insulasi listrik sing digawa banyu lan macem-macem sektor liyane.

 

Deskripsi Produk


GL-1800 minangka senyawa adhedhasar mercaptan (-SH) sing digunakake minangka agen curing Cairan kanggo resin epoksi Bisphenol A kanthi karakteristik penyembuhan cepet sing unik ing kahanan sekitar. Iki minangka versi polimer merkaptan sing ora dikatalisis lan kurang beracun. Nalika diformulasikan kanthi amina tersier nyedhiyakake perawatan kanthi cepet ing sistem epoksi ing suhu sing kurang lan ing film tipis. Mercaptan iki nduweni werna sing apik banget lan utamane pas kanggo sistem epoksi transparan utawa sistem liyane sing dadi syarat warna sing jelas.

 

Aplikasi


â—Silicon Slices Cutting Glue kanggo Industri Photovoltaic

â—Rapid Repair Adhesive

â—Adhesive Industri

â—Perhiasan lan Kerajinan Adhesive Cure

â—Proses Adhesive kanggo Majelis Industri

â—Akselerasi kanggo Amina utawa Kimia Amida

 


Fitur


â— Obat cepet ing Film Tipis

â—Cure Suhu Kurang

â—Keracunan Low

â—Warna sing apik banget

 

Properties khas

 

Properti

Nilai

Warna, Gardner

2.0 Maks

-Konten SH (ï¼…w/w SH)

≥12

Viskositas (Brookfield) ing 25℃, cP

10.000-16.000

Rasio campuran karo resin epoksi (E51/128)

1:1

 

Lumbung


Polimer GL-1800 adhedhasar Mercaptan kudu disimpen ing papan sing garing, ing wadhah asli sing disegel, ing suhu antara 10 ° C - 30 ° C. Ing kahanan panyimpenan kasebut, umur simpan yaiku 24 wulan saka tanggal pabrik. Produk kasebut ora kena kena sinar srengenge langsung.

 

Paket


25kg/drum¼Œ220kg/drum





Panas Tags: Mercaptan Based Polymer, Produsen, Suppliers, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Customized, Bulk, Free Sample, China, Murah, Diskon, Low Price, Price, Daftar Price, Kutipan, Quality, Advanced, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.