PETMP
  • PETMP - 0 PETMP - 0
  • PETMP - 1 PETMP - 1
  • PETMP - 2 PETMP - 2

PETMP

PETMP Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Green, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PETMP

 

Guangzhou Green & Guangzhou Faith minangka pemasok utama pengeras polymercaptan & mercaptan ing China. Swara taun, kita wis consolidating posisi kita minangka pimpinan teknologi ing pasar China kanggo sistem mercaptan tamba cepet. Kapabilitas perusahaan kanggo nawakake solusi sing disesuaikan wis bisa terus nggedhekake garis produk lan layanan menyang adhesive industri, adhesive konsumen, cat insulasi listrik sing digawa banyu lan macem-macem sektor liyane.

 

katrangan produk

 

Polymercaptan GL-1405(PETMP) punika viskositas kurang, senyawa Cairan bening lan transparent ngandhut papat -SH gugus fungsi sing bisa digunakake kanggo cepet ngruwat agen utawa akselerator kanggo sistem epoxy & UV.

 

Aplikasi

 

Polymercaptan PETMP bisa digunakake minangka agen ngobati kanggo adesif resin epoksi lan industri lapisan. Iki minangka perantara sintetik organik sing asring ditemokake minangka modifier, crosslinker utawa katalis ing formula modifikasi resin UV, lapisan UV, tinta, lan liya-liyane. PETMP nambani resin epoksi kanthi cepet ing suhu sing kurang lan uga bisa digunakake minangka katalis. kanggo pertukaran ion asam. Salah siji saka aplikasi utama mercaptan iki kanggo synthesize dhuwur indeks bias optik materi minangka PETMP mbenakake transparan lan indeks bias saka resin Ngartekno, uga nambah impact lan dye situs, ngruwat kacepetan resin. Sifat-sifat khas iki ndadekake utamane pas kanggo monomer bahan resin optik indeks bias dhuwur.



Sifat khas

 

Properti


Nilai

Penampilan

---

Cairan transparan tanpa warna

- Konten SH

ï¼…w/w SH

25.0~27.0

Indeks bias

---

> 1,5290

Kroma (krom)

Hazen

≤20

Viskositas

mPa·s(25℃)

350±10

 

Lumbung

 

Polymercaptan PETMP kudu disimpen ing panggonan sing garing, ing wadhah asli sing disegel ing suhu antarane 10℃-30℃. Ing kahanan panyimpenan kasebut, umur simpan yaiku 12 wulan saka tanggal pabrik. Produk kasebut ora kena kena sinar srengenge langsung.


Paket

 

30kg/drum, 200kg/drum

Panas Tags: PETMP, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Customized, Bulk, Free Sample, China, Murah, Diskon, Low Price, Price, Price List, Kutipan, Quality, Advanced, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.