Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 5 Menit
  • Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 5 Menit - 0 Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 5 Menit - 0
  • Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 5 Menit - 1 Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 5 Menit - 1
  • Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 5 Menit - 2 Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 5 Menit - 2

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 5 Menit

Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Time 5 Minutes Made in China can be bought with Low Price from Green, which is a professional high quality Products Manufacturers and Factory in China. We provide Customized Products service. If you want Pricelist and Quotation, you can ask us by leaving a message. We will get back to you as soon as possible.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 5 Menit


Guangzhou Green & Guangzhou Faith minangka pemasok utama pengeras mercaptan & mercaptan ing China. Swara taun, kita wis consolidating posisi kita minangka pimpinan teknologi ing pasar China kanggo sistem mercaptan tamba cepet. Kapabilitas perusahaan kanggo nawakake solusi sing disesuaikan wis bisa terus nggedhekake garis produk lan layanan menyang adhesive industri, adhesive konsumen, cat insulasi listrik sing digawa banyu lan macem-macem sektor liyane.

 

Deskripsi Produk


Hardener adhedhasar Mercaptan GL-1805 minangka mercaptan polimer sing dimodifikasi sing nyedhiyakake wektu gel kira-kira 5 menit kanthi resin epoksi Bisphenol A standar sing dicampur ing rasio 1: 1 ing suhu sekitar lan kurang. GL-1805 utawa GL-S807 bisa digunakake minangka agen curing piyambak utawa akselerator kanggo kimia amina utawa amida. Agen curing 3-5 menit iki bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi kaya lapisan, teknik sipil lan adhesive sing cepet ngobati lan sawetara pasar konsumen DIY.

 

Aplikasi


â— Kit Patch Konsumen DIY

â— Silicon Slices Cutting Glue kanggo Industri Photovoltaic

â— Rapid Repair Adhesive

â— Adhesive Proses kanggo Majelis Industri

â— Perekat Marker Jalan

â— Adhesive Industri

â— Obat Adhesive Perhiasan lan Kerajinan

- Akselerasi kanggo Amine utawa Kimia Amida

 

Fitur


â— Obat cepet ing Film Tipis

â— Obat Suhu Sedheng

â— Keracunan sithik

â— Werna Apik banget

 

Properties khas

 

Properti

Nilai

Warna, Gardner

2.0 Maks

Viskositas (Brookfield) ing 25℃, cP

10.000-16.000

Rasio campuran karo resin epoksi (E51/128)

1:1

Wektu gel ing 25℃,menit

3-5

 

Lumbung


Pengeras Mercaptan GL-1805 kudu disimpen ing papan sing garing, ing wadhah asli sing disegel, ing suhu antara 10 ° C - 30 ° C. Ing kahanan panyimpenan iki umur beting 24 sasi saka tanggal Pabrik. Produk kasebut ora kena kena sinar srengenge langsung.

 

Paket


25kg/drum¼Œ220kg/drum





Panas Tags: Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 5 Menit, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Disesuaikan, Massal, Sampel Gratis, China, Murah, Diskon, Rega Murah, Rega, Daftar Rega, Kutipan, Kualitas, Lanjut, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.