Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Wektu 40 Detik
  • Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Wektu 40 Detik - 0 Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Wektu 40 Detik - 0
  • Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Wektu 40 Detik - 1 Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Wektu 40 Detik - 1
  • Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Wektu 40 Detik - 2 Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Wektu 40 Detik - 2

Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Wektu 40 Detik

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 40 Detik Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Green, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mercaptan Based Hardener Approx. Gel Wektu 40 Detik

 

Guangzhou Green & Guangzhou Faith minangka pemasok utama pengeras mercaptan & mercaptan ing China. Swara taun, kita wis consolidating posisi kita minangka pimpinan teknologi ing pasar China kanggo sistem mercaptan tamba cepet. Kapabilitas perusahaan kanggo nawakake solusi sing disesuaikan wis bisa terus nggedhekake garis produk lan layanan menyang adhesive industri, adhesive konsumen, cat insulasi listrik sing digawa banyu lan macem-macem sektor liyane.

 

Deskripsi Produk

 

Hardener adhedhasar Mercaptan GL-1801 yaiku mercaptan polimer sing dimodifikasi sing nyedhiyakake wektu gel kira-kira 40 detik kanthi resin epoksi Bisphenol A standar sing dicampur ing rasio 1: 1 ing suhu sekitar lan kurang. Kanthi adhesion sing luwih apik kanggo macem-macem substrat, agen curing mercaptan 40 detik iki bisa digunakake minangka katalis utawa bahan co-curing ing sistem epoxy curing kanthi cepet.

 

Aplikasi

 

â— Kit Patch Konsumen DIY

â—Silicon Slices Cutting Glue kanggo Industri Photovoltaic

â—Rapid Repair Adhesive

â—Proses Adhesive kanggo Majelis Industri

â—Perekat Marker Jalan

â—Adhesive Industri

â—Perhiasan lan Kerajinan Adhesive Cure

â—Akselerasi kanggo Amina utawa Kimia Amida

 


Fitur

 

â—Obat cepet ing Film Tipis

â—Cure Suhu Kurang

â—Keracunan Low

â—Warna sing apik banget

 

Properties khas

 

Properti

Nilai

Warna, Gardner

2.0 Maks

Viskositas (Brookfield) ing 25℃, cP

10.000-16.000

Rasio campuran karo resin epoksi (E51/128)

1:1

Wektu gel ing 25℃

40 detik

 

Lumbung


Pengeras Mercaptan GL-1801 kudu disimpen ing papan sing garing, ing wadhah asli sing disegel, ing suhu antara 10°C - 30°C. Ing kahanan panyimpenan iki umur beting 24 sasi saka tanggal Pabrik. Produk kasebut ora kena kena sinar srengenge langsung.

 

Paket

 

25kg/drum¼Œ220kg/drum

 

 

Panas Tags: Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 40 Detik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Disesuaikan, Massal, Sampel Gratis, China, Murah, Diskon, Rega Murah, Rega, Daftar Rega, Kutipan, Kualitas, Lanjut, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.