Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit
  • Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit - 0 Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit - 0
  • Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit - 1 Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit - 1
  • Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit - 2 Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit - 2

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Green, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit


Guangzhou Green & Guangzhou Faith minangka pemasok utama pengeras mercaptan & mercaptan ing China. Swara taun, kita wis consolidating posisi kita minangka pimpinan teknologi ing pasar China kanggo sistem mercaptan tamba cepet. Kapabilitas perusahaan kanggo nawakake solusi sing disesuaikan wis bisa terus nggedhekake garis produk lan layanan menyang adhesive industri, adhesive konsumen, cat insulasi listrik sing digawa banyu lan macem-macem sektor liyane.

 

Deskripsi Produk


GL-1815 minangka hardener adhedhasar mercaptan sing nyedhiyakake wektu gel kira-kira 15 menit kanthi resin epoksi Bisphenol A standar sing dicampur ing rasio 1: 1 ing suhu sekitar lan kurang. GL-1815 bisa digunakake minangka agen curing piyambak utawa akselerator kanggo amina utawa amida kimia. Agen curing 12-15 menit iki cocog kanggo akeh aplikasi kaya lapisan, teknik sipil lan adhesive sing cepet ngobati lan sawetara pasar konsumen DIY.

 

Aplikasi


â— Lem Isolasi kanggo Elektronik

â— Silicon Slices Cutting Glue kanggo Industri Photovoltaic

â— Rapid Repair Adhesive

â— Adhesive Proses kanggo Majelis Industri

â— Perekat Marker Jalan

â— Adhesive Industri

â— Obat Adhesive Perhiasan lan Kerajinan

- Akselerasi kanggo Amine utawa Kimia Amida


 

Fitur


â— Obat cepet ing Film Tipis

â— Obat Suhu Sedheng

â— Keracunan sithik

â— Werna Apik banget

 

x

 

Properti

Nilai

Warna, Gardner

2.0 Maks

Viskositas (Brookfield) ing 25℃, cP

10.000-16.000

Rasio campuran karo resin epoksi (E51/128)

1:1

Wektu gel ing 25℃, menit

12-15

 

Lumbung


Pengeras Mercaptan GL-1815 kudu disimpen ing papan sing garing, ing wadhah asli sing disegel, ing suhu antara 10°C - 30°C. Ing kahanan panyimpenan iki umur beting 24 sasi saka tanggal Pabrik. Produk kasebut ora kena kena sinar srengenge langsung.

 

Paket


25kg/drum¼Œ220kg/drum



Panas Tags: Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 15 Menit, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Disesuaikan, Massal, Sampel Gratis, China, Murah, Diskon, Rega Murah, Rega, Daftar Rega, Kutipan, Kualitas, Lanjut, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.