Self-adhesive Bonding Varnish Kanggo Silicon Steel inti piring
  • Self-adhesive Bonding Varnish Kanggo Silicon Steel inti piring - 0 Self-adhesive Bonding Varnish Kanggo Silicon Steel inti piring - 0

Self-adhesive Bonding Varnish Kanggo Silicon Steel inti piring

Varnish Ikatan Self-adhesive Kanggo Piring Inti Baja Silikon digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Green, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

x


Deskripsi Produk

 

FS7350 minangka varnish ikatan adesif lan cat insulasi khusus kanggo piring inti baja silikon. Iku sistem epoxy basis banyu sing kasusun saka resin epoxy, khusus ngobati agen, banyu, etc. Sistem iki nawakake ciri unik saka kurang ambu ora enak, kekuatan ikatan banget, lan cepet ngruwat kacepetan. Tahap pisanan saka pangatusan cat mung nuduhake pre-curing, lan piring inti baja silikon sing wis garing bisa disimpen nganti pirang-pirang wulan nganti pirang-pirang taun ing suhu kamar.

 

Fitur


â— Cat adhesi & insulasi kanggo piring inti baja silikon

â— Sistem basis resin epoksi Waterborne

◠Nyedhiyani wektu gel 5-30 menit ing suhu 150-220℃

 

Aplikasi Khas

 

Kanggo ikatan adhesively garing saka lembaran inti magnet. Lembaran utawa punching sing dilapisi bisa diikat kanthi panas lan tekanan. Mulane, joint rivet utawa welding saka inti Magnetik ora perlu, kang nyuda mundhut inter-lamellar. Intine sing diikat nuduhake konduktivitas termal sing optimal, ora ana swara hum, lan ora ambegan ing owah-owahan suhu, saéngga karat interlaminar bisa dihindari.

 

 

Saliyane fungsi ikatan, FS7350 minangka insulasi inter-lamellar. Kanggo mesin sing luwih gedhe dianjurake kanggo nutupi siji sisih karo FS7350 kanthi lengkap lan banjur aplikasi lapisan ing tahap B supaya bisa nampa lapisan aktif kanggo proses ikatan. Prosedur iki counteracts pasukan bisa liwat elevasi lumahing baja sak proses iketan lan nambah jampel interlaminar.

 


Lumbung


FS7350 kudu disimpen ing panggonan sing garing, ing wadhah asli sing disegel, ing suhu antara 10°C - 25°C. Ing kahanan panyimpenan kasebut, umur simpan yaiku 6 wulan saka tanggal pabrik. Prodhuk ora kena kena sinar srengenge langsung, anget nganti luwih saka 30℃utawa frost ekstrim ing ngisor -15℃kudu nyingkiri.

 

Paket


1000kg/IBC tank,20kg/drum





Panas Tags: Varnish Ikatan Self-adhesive Kanggo Plat inti Baja Silikon, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Disesuaikan, Massal, Sampel Gratis, China, Murah, Diskon, Rega Murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan, Kualitas, Lanjut, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.