Epoxy Insulation Varnish adhedhasar banyu
  • Epoxy Insulation Varnish adhedhasar banyu - 0 Epoxy Insulation Varnish adhedhasar banyu - 0

Epoxy Insulation Varnish adhedhasar banyu

Varnish Insulation Epoxy berbasis banyu Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Green, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Epoxy Insulation Varnish adhedhasar banyu


Deskripsi Produk


varnish insulasi basis banyu FS7231 dumadi saka resin epoksi, agen curing khusus, banyu, lan sapiturute. , lan ora ana slag cat. Kanthi suhu pemanasan sing disaranake 110℃~130℃, FS7231 bisa diobati kanthi cepet sawise wektu oven 120-180mins.

 

Aplikasi

 

Varnish insulasi epoksi adhedhasar banyu iki cocog kanggo dicelup lan perawatan insulasi kumparan trafo frekuensi dhuwur, motor penggemar lan peralatan listrik liyane.

 



Properties khas

Item

Kondisi Test

Unit

Nilai

Referensi

Penampilan

--

-

lotion putih

GB / T 1981.2-2009

Viskositas

Cat #4 cangkir 23±2℃

S

13±3

Curing lapisan kandel

125℃±2℃×180min

-

S1U1I3

Resistivitas volume

Normal (23℃±2℃)

Ω·m

≥1.0×1011

GB / T 1981.2-2009

Rendam (23℃±2℃,24h)

≥1.0×108

Kekuwatan listrik

Normal (23℃±2℃)

MV/m

≥70

Kekuwatan ikatan

N (Metode Kumparan Heliks)

N

≥50

GB / T 11028-1999

 

Ngolah


â— Persyaratan benda kerja: garing, resik, lan bebas polusi

â— Proses impregnasi: cat dicelup vakum sajrone 3-5 menit, ora perlu tekanan negatif vakum kaping pindho

â— Cat netes: netes cat nganti 10-15 menit utawa nganti benda kerja ora ana manik-manik cat

◠Kondisi baking: 110~120℃kanggo 2~3 jam (miturut kekandelan tumpukan trafo, wektu baking bisa ditambahi)

 

Cegahan


â— Jumlah cat ing tank panyimpenan cat dicocogake miturut rencana panggunaan. Lan jumlah tartamtu saka cat anyar bisa ditambahake saben dina kanggo njamin stabilitas sistem.

â— Gunakake tangki panyimpenan cat stainless steel, tank celup cat, lan pipa supaya ora ana noda banyu lan karat.

â- Nalika dipping Paint, workpiece ngirim ora ngetik tank dipping ing suhu dhuwur, suhu internal workpiece kudu digawe adhem kanggo suhu kamar. Lan suhu cat ing tank dipping ngirim ora ngluwihi 30℃, yen suhu dhuwur banget, kang bisa gampang nimbulaké skinning emulsion.

â— Sampeyan perlu kanggo ngindhari campuran lengo, asam-basa lan bahan kimia liyane, kang bakal mengaruhi stabilitas cat banyu basis, lan malah nimbulaké demulsification kanggo scrapped.

â— Sajrone proses curing, mbayar manungsa waé kanggo kontrol suhu baking lan wektu nyekeli. Yen suhu lan wektu baking sing disaranake ora bisa nyukupi syarat kekeringan, bisa ditanggulangi kanthi nambah suhu baking utawa ndawakake wektu baking.

â- Outlet online saka open kudu unobstructed kanggo nggampangake volatilization lan discharge saka uap banyu, supaya dadi ora kanggo mengaruhi kacepetan ngruwat saka Paint insulating.


Paket


1000kg/IBC tank,20kg/drum


Panas Tags: Epoxy Insulation Varnish adhedhasar banyu, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Customized, Bulk, Sampel Gratis, China, Murah, Diskon, Low Price, Price, Price List, Kutipan, Quality, Advanced, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.