Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 60 Menit
  • Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 60 Menit - 0 Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 60 Menit - 0
  • Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 60 Menit - 1 Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 60 Menit - 1
  • Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 60 Menit - 2 Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 60 Menit - 2

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 60 Menit

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 60 Menit Made in China bisa dituku kanthi rega murah saka Green, yaiku Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita nyedhiyakake layanan Produk Custom. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Penawaran, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 60 Menit



Guangzhou Green & Guangzhou Faith minangka pemasok utama pengeras mercaptan & mercaptan ing China. Swara taun, kita wis consolidating posisi kita minangka pimpinan teknologi ing pasar China kanggo sistem mercaptan tamba cepet. Kapabilitas perusahaan kanggo nawakake solusi sing disesuaikan wis bisa terus nggedhekake garis produk lan layanan menyang adhesive industri, adhesive konsumen, cat insulasi listrik sing digawa banyu lan macem-macem sektor liyane.

 

Deskripsi Produk


Hardener adhedhasar Mercaptan GL-1860 minangka agen curing cair sing nyedhiyakake wektu gel kira-kira 60 menit kanthi resin epoksi Bisphenol A standar sing dicampur ing rasio 1: 1 ing suhu sekitar lan kurang. Agen curing adhedhasar mercaptan GL-1860 iki bisa digunakake minangka hardener piyambak utawa akselerator kanggo kimia amina utawa amida. Agen perawatan 55-60 menit iki bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi kaya lapisan, teknik sipil lan adhesive sing cepet ngobati lan sawetara pasar konsumen DIY.

 

Aplikasi


â— Lem Isolasi kanggo Elektronik

â— Silicon Slices Cutting Glue kanggo Industri Photovoltaic

â— Rapid Repair Adhesive

â— Adhesive Proses kanggo Majelis Industri

â— Perekat Marker Jalan

â— Adhesive Industri

â— Obat Adhesive Perhiasan lan Kerajinan

- Akselerasi kanggo Amine utawa Kimia Amida


 

Fitur


â— Obat cepet ing Film Tipis

â— Obat Suhu Sedheng

â— Keracunan sithik

â— Werna Apik banget

 

Properties khas

 

Properti

Nilai

Warna, Gardner

2.0 Maks

Viskositas (Brookfield) ing 25℃, cP

10.000-16.000

Rasio campuran karo resin epoksi (E51/128)

1:1

Wektu gel ing 25℃, menit

55-65

 

Lumbung


Pengeras Mercaptan GL-1860 kudu disimpen ing papan sing garing, ing wadhah asli sing disegel, ing suhu antara 10°C - 30°C. Ing kahanan panyimpenan iki umur beting 24 sasi saka tanggal Pabrik. Produk kasebut ora kena kena sinar srengenge langsung.

 

Paket


25kg/drum¼Œ220kg/drum



Panas Tags: Mercaptan Based Hardener Approx. Wektu Gel 60 Menit, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Ing Simpenan, Disesuaikan, Massal, Sampel Gratis, China, Murah, Diskon, Rega Murah, Rega, Daftar Rega, Kutipan, Kualitas, Lanjut, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.